Смак цього соусу багатогранний і ароматний.Він поєднує гостроту чилі та
тімутського перцю із солодко-пікантними нотками паприки та ароматом риби.
Склад: вода,цукор білий,сироп глюкозний,загущувач крохмаль кукурудзяний
модифікований,оцет спиртовий,сіль кухонна,пюре імбіру,паста червоного
перцю,паприка червона,часник,ароматизатор "Риба",перець чилі(0,5%),цибуля
ріпчаста,дріжджовий екстракт,тімутський перець,розмарин,консерванти(бензоат
натрію,сорбат калію.
Соус можна використовувати для страв з лапшою,овочами,м'ясом,рибою або
морепродуктами.
В розрахунку на 500 мл соусу 900 грам приготовлених інгрідієнтів страви.