Історія Pergalė – це історія литовського виробництва солодощів, головним натхненником якого ви є. Ваша пристрасть до солодкого та інтерес до нових смаків допомогли заснованій у 1922 році першій цукерковій фабриці в Литві вирости у процвітаючу, що завоювала всенародне кохання та міжнародне визнання, шоколадну фабрику Pergalė.
У темній, як ніч, скибочці розкриваються вишукані півтони смаку та аромату шоколадного короля – оксамитового бельгійського шоколаду. У плитці, що тане в роті - цілих 72% бельгійського шоколаду. Склад: терте какао, цукор, какао-масло, емульгатори: соєві лецитини, полігліцерол, полірицинолеат; ароматизатор.
У темному шоколаді вміст сухих речовин какао-продуктів – не менше 72%. Темний шоколад не містить інших рослинних жирів, крім какао-олії.
Може містити глютен (пшениці), мигдаль, арахіс, фундук, молоко (включаючи лактозу), та їх продукти.