Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Якісний комбінезон tchibo(німеччина) для активних дітей! не продувається, не промокає,...

299 грн
Опис

Коли погода погана, у дітей не буває поганого настрою – їм хочеться лише багнюки та калюж! А з цими дощовиками ви захищені від бризок води або дощу. Завдяки екологічно чистому просоченню evoPel і герметичним швам, дитячі штани не пропускають повітря і воду, а водночас вони дихаючі, забезпечуючи приємний клімат для тіла - ідеальний варіант для активних дітей.

Ідеальна посадка

Штани мають еластичні Y-подібні ремінці, які можна регулювати по довжині залежно від розміру, а на кінцях штанів є пішохідні містки, які гарантують, що ноги штанів не здіймаються під час катання та гри. Це забезпечує ідеальну посадку в будь-який час. На передній і задній панелях є світловідбивачі для кращої видимості, а ярлик, на якому можна написати, запобігає плутанині. Завдяки підкладці з тафти штани також дуже легко одягати та знімати.

колір - середнього синього кольору

матеріал

100% поліестер

БЕЗ флісу.

заміри:

ПОГ:40 см,

Напівобхват стегон: 42 см,

Довжина:112 см,

крокова довжина: 53 см.

Гумки регулюють довжину комбінезона вгорі і внизу штанів

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см. Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 7/122
  • 8/128