Всі категорії
Додати товар

Чоловічий браслет комплект сет шкіряний та натуральне каміння (гематит, лава, онікс)

550 грн
Опис

Сет браслетів із еко шкіра та натуральне каміння (гематит, лава, онікс) Ідеальний сет для будь-якого образу. 🙌 Всі браслети із натурального каміння створюю сама. 🖍 Підписуйтесь на мої оновлення, 💖додавайте в обране! Оновлюю прикраси майже щодня. Підійде на розмір зап'ястя 18 -19.5 див. Це середній розмір чоловічої руки. 👆 Якщо маєте сумніви - обов'язково звертайтесь і я допоможу! Лавовий камінь - це магматична вулканічна порода. Заземлюючий камінь, який зміцнює зв’язок людини з Матір’ю-Землею. Це дає силу, мужність та стабільність у часи змін. Сили природи забезпечують енергетичний баланс та сприяє позитивним змінам.

Гематит - захищає і наділяє сміливістю, життєвою силою, витривалістю. «Камінь для розуму», гематит стимулює концентрацію та зосередженість. Він концентрує енергію та емоції для балансу між тілом, розумом і духом. Розчиняє негатив і не дає вам поглинати негатив інших.

Онікс - надає силу, захист і безпеку. Це сприяє енергійності, стійкості та витривалості. Додає впевненості в собі, допомагаючи відчувати себе комфортно, покращує самоконтроль і стимулює здатність приймати мудрі рішення.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал ремінця:

Схожі товари