Всі категорії
Додати товар

Чоловічий рюкзак місткий, зручний з відділенням під ноутбук до 14 дюймівsambag zard...

1350 грн
Опис

Рюкзак колекції Zard ідеально підійдуть для активних людей, які не звикли втрачати ні секунди.

Вони стануть в нагоді, як для мандрів так і для прогулянок з друзями, походів у спортзал, навчання.

Виглядають на спині охайно і при цьому мегавмісткі: вода, одяг, особисті, будь-які дрібнички необхідні для умов міста.

✅ Характеристики:

— Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив. Спинка тримає форму: ущільнена піноматеріалом та зовні виконана з вентиляційного матеріалу AirMesh 3D.

— Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.

— Фурнітура. Блискавки типу YKK . Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Основне відділення на блискавці.

— Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. На звороті ременів вентиляційна сітка AirMesh 3D . Довжина регулюються за допомогою трьохщелівки.

— Функціоналість. Ззовні рюкзака спереду одне велике відділення.яке підходить для формату А4 . Всередині основного відділення рюкзака є окреме відділення під ноутбук до 14 дюймів(залежить від пропорцій екрану та рамок навколо нього - при замовлені уточнюйте розмір свого гаджету). Відділення надійно захищено піноматеріалом по всій висоті гаджета. Також захищені піноматеріалом два невеликих відкритих кармани. З іншого боку середини карман на блискавці та один відкритий карман. Два кармани з боків на блискавці та карман на плечевому ремені для кредитних карток, тощо.

📐 Розмір: 43*27*13

🚚 Відправляємо: Нова Пошта, УкрПошта, Джастін (безпечна угода, оплата на картку або поштою)

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Продавець
illia_pl
BuyLux
Супер-продавець
Дніпро
76% виконаних замовлень
Був

Схожі товари