Всі категорії
Додати товар

Чоловічий рюкзак рол sambag rolltop zard графітовий

1295 грн
Опис

Остаточний розпродаж трендових рюкзаків Sambag. Кількість обмежена, відправка щодня протягом 24 годин з моменту замовлення.

Встигни замовити за акційною ціною.

Рюкзак колекції Roll створений для потреб міста: прогулянок, роботи, навчання, спортзалу, урбан подорожей, весняного та літнього відпочинку Місткий і функціональний помічник вміщує всі необхідні речі на кожен день.

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив. спинка тримає форму: ущільнена пеноматеріалом і зовні виконана з вентиляційного матеріалу AirMesh 3D.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукой. Встановлені два магніти, завдяки чому рюкзак зверху завжди тримає форму як на фото. Ремінна стрічка з фастексами регулюється зі збільшенням висоти рюкзака. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечові ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. На зворотному боці ременів вентиляційна сітка AirMesh 3D. Довжина регулюється за допомогою трищолівки.

Функціональність. Зовні рюкзака спереду одне велике відділення і над ним кишеня на блискавці. Дві кишені з боків на блискавці. Всередині рюкзака окреме відділення під ноутбук до 17 дюймів (залежить від пропорцій екрану і рамок навколо нього - при замовленні уточнюйте розмір свого гаджета)Відділення надійно захищене пеноматеріалом по всій висоті гаджета. Також захищені пеноматеріалом дві невеликі відкриті кишені. З іншого боку середини кишені на блискавці і одна відкрита кишеня.

Розмір:41 * 30 * 16 у згорнутому вигляді (див. головне фото), у максимально розгорнутому вигляді габарити рюказака складають 54 * 30 * 16 (див. додаткові фото).

Рюкзаки доступні у всіх кольорах.

24238009m

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра

Схожі товари