Всі категорії
Додати товар

Рюкзак для ноутбука tigernu

1300 грн
Опис

Опис
Тонкий трансформований рюкзак для ноутбука TIGERNU
Матеріал: Виготовлений із водовідштовхувального та стійкого до подряпин нейлону та натуральної шкіри. Використання нульового формальдегіду, нетоксичного та безсмачного матеріалу, очищеного від захисту довкілля, дає змогу користувачам бути впевненими у сміливому використанні.
Місткість: розмір рюкзака для ноутбука становить 29*13*43 см з м'яким відділенням, що вміщає ноутбук до 15,6 дюйма. У багатофункціональному передньому відділенні з безліччю прихованих кишень можна розмістити безліч предметів першої потреби.
Трансформований спосіб перенесення: потаємні плечові ремені легко від'єднуються й зберігаються на задній панелі із застібкою-блискавкою, перетворюючи сумку на спортивну сумку або стиль портфеля і надаючи їй мінімалістського вигляду й гнучкіші можливості перенесення. Ви можете використовувати його по-різному відповідно до ваших потреб.
Особливості: Зовнішній USB-порт забезпечує зручність заряджання вашого пристрою в будь-який час, не виймаючи блок живлення; Багажний ремінь дає змогу розмістити рюкзак на багажі або валізі; Дві ручки, встановлені зверху та збоку, зроблені зі шкіри, що може ефективно зменшити тиск рук. М'які, ергономічні та регульовані S-подібні плечові ремені можуть зняти напруження з плечей, забезпечуючи гарний досвід використання.
Це легкий і модний рюкзак. Підходить для повсякденного використання, ідеально підходить для студентів, ділових поїздок та активного відпочинку в повсякденному житті. Чудові подарунки для тих, хто ходить до школи, подорожує або працює

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tania41
tania41
Супер-продавець
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари