Всі категорії
Додати товар

Кросівки оригінальні трекінгові salewa wildfire gtx poseidon

4999 грн
Опис

Продам кросівки оригінальні трекінгові Salewa Wildfire GTX Poseidon в стані як у нової пари розміру 40, устілка 25'5 см.Вартість нових від 6500-7000 грн.

Salewa Wildfire GTX з водонепроникною мембраною Gore-tex® ідеально підходять для сходженнь на віа феррата, а також для легших піших походів. При подоланні скелястих підходів до віа феррата та важких технічних проходів ви оціните універсальну підошву POMOCA Speed Mtn, яка вражає високою адгезією, зчепленням та точністю. Тому важливою є скелелазна зона на носку - частина підошви без малюнка для більш впевненого підйому по скельних виступах. Верхній шар з повітропроникої сітки захищений від пошкоджень завдяки спеціальній технології EXA SHELL. На додаток до цієї захисної функції, решітки на взутті підвищують комфорт завдяки використанню методу лиття, тож взуття має кращу посадку.

Звичайно, обов’язковою є скелелазна шнурівка до носка взуття. Ви можете затягнути взуття за необхідності, щоб збільшити рівновагу і стабільність стопи. Система 3F, відома з інших моделей, утримуватиме вашу ногу в оптимальному положенні навіть на складному рельєфі. Антибактеріальна, повітропроникна устілка Ortholite® поглинає ударні навантаження при ходьбі, до її переваг належить і поглинання небажаної вологи.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Синій
Розмір:
  • 39.5
  • 40
Призначення:
Для трекінгу
Мембрана:
Gore-Tex