Всі категорії
Додати товар

Nike free rn 2018 942836-100 кросівки чоловічі бігові / для бігу ультралегкі....

1899 грн
Опис

Кросівки чоловічі бігові / для бігу ультралегкі Nike Free RN 2018 942836-100.
У відмінному стані. Оригінал!
Неймовірно гнучкі чоловічі бігові кросівки Nike Free RN 2018 ідеально підходять для бігу на короткі дистанції: від спринтів до щоденних пробіжок. Кросівки для бігу Nike FREE RN 2018 - максимальна легкість і комфорт. Невагомий дихаючий і стабільно підтримуючий верх кросівка виконаний з матеріалу Flyknit з інтегрованими плоскими нитками Flywire, що забезпечують настроювання зональну підтримку і ще більш щільну фіксацію середньої частини стопи. Проміжна підошва виконана з поєднання амортизаційної системи на основі матеріалу Lunarlon і м'якого носія Phylon, результат - оптимальне гасіння ударних навантажень і природна комфортна посадка стопи. Міцний протектор має в своєму рельєфі елементи, розділені глибокими канавками Flex, які надають підошві максимальну природну гнучкість у всіх напрямках.
На додаток до всього в області великого пальця і ​​на заднику моделі з'явилася вставка зі світловідбиваючого матеріалу 3M для безпечної експлуатації кросівок в умовах низької освітленості.
Інноваційна підошва з оновленим дизайном забезпечує комфорт, повторюючи природні рухи стопи. Ця сама універсальна модель лінійки Free RN відмінно поєднується з повсякденним одягом. Крім того, її можна легко скласти в сумку і носити з собою. Так що ти зможеш влаштувати пробіжку тоді, коли захочеш. Покращена посадка: Матеріал верху з додаванням спандекса забезпечує поліпшену динамічну посадку. Легка і м'яка м'який верх зручно складається і легко вміщається в сумку або рюкзак. Комфорт на новому рівні: Широкий ремінець охоплює п'яту для додаткової підтримки, поліпшеного збереження форми і більш надійної посадки. М'яка область п'яти підсилює відчуття комфорту.
Природність рухів: М'яка і легка підошва не обмежує природні рухи стопи завдяки інноваційному малюнку. Вона розширюється і стискається при кожному приземленні і відштовхуванні. Це забезпечує природну свободу рухів і відчуття, ніби взуття є продовженням стопи.
Довжина устілки 27 см.
Роздрібна ціна нових: 4200 грн.

Звертайтеся! **********

4f17

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 42
  • 42.5
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари