Всі категорії
Додати товар

Чоловічий спортивний костюм з трикотажу демісезонний куртка на блискавці вшитий капюшон (2025)

1180 грн
Опис

Дана модель спортивного костюма призначена для чоловіків, які люблять спорт та ведуть активний спосіб життя. Якісний турецький трикотаж, з якого він виконаний, дозволяє костюму виглядати чудово як на тренуванні, так і в побуті, адже це ідеальний варіант для повсякденного носіння. Чоловічі спортивні костюми Tailer прямого крою, не звужені, що дозволяє чоловікам почуватися в них вільно, тому що той не сковують рухів при занятті спортом. На куртці 2 функціональні кишені, на штанах теж 2, Вам завжди знайдеться куди покласти дрібні речі. Штани, крім пояса, мають шнурок для контролю ширини.

Даний костюм багатофункціональний, з ним Ви почуватиметеся комфортно в спортзалі і в поході на пікнік, вдома і в походах в магазин. Якість виконання чоловічих спортивних костюмів на найвищому рівні, прямий конкурент турецьким костюмам від національного виробника. Тканина дуже легка і повітропроникна, оскільки 50% складу трикотажу становить високоякісну бавовну.

Костюм порадує при пранні, трикотаж не сідає, не вистирається, не линяє, форма після прання не змінюється, малюнок, виконаний з натурального каучуку, не лопається.
Куртка, а також кишені на ній і на штанах застібаються на "тракторну" блискавку, що забезпечує стабільність роботи замків та їх довговічність, вшитий капюшон з регулюванням шнурками.

На рукавах присутній принт виконаний з фарби на основі натурального каучуку, фарба запечатується під високим тиском і під температурою 170 градусів, що виключає її знос у повсякденному житті.
Костюм є демісезонним, так що з легкістю підійде для носіння як у прохолодний період осені, так і для теплої весни. Чоловічі спортивні костюми вітчизняного виробництва.

Штани класичного спортивного крою, злегка звужені до низу, пояс на резинці, також є шнурок для регулювання талії. Низ штанів без манжетів.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56
Матеріал:
Поліестер Трикотаж Бавовна
Сезон:
Осінь Весна