Всі категорії
Додати товар

Фітнес-гумка powerplay 4140 level 2 (600*60*0.8 мм, 10 кг) фіолетова

150 грн
Опис

Призначення: для занять фітнесом удома і в тренажерному залі. Опис: Зробіть ваші ноги стрункими, а сідниці і м'язи кору підтягнутими з петлями PowerPlay. Гумки виготовлені з 100% натурального латексу високої якості, тому вони легко розтягуються в три рази від своєї первісної довжини. Ви можете не хвилюватися про те, що вони можуть порватися: вони дуже міцні! Навіть після регулярних і тривалих тренувань гумки не втратять свою форму і пружність. Эти аксессуары для ног очень легкие и компактные, они без труда поместятся в женскую сумочку. И поэтому они идеально подойдут для путешествий и ношения с собой постоянно.
Эспандер-петля широко используется для фитнес тренировок, при занятиях пилатесом и йогой.
С помощью такого простого изделия можно разнообразить много упражнений, увеличив нагрузку, не вызывая при этом привыкания мышц.
Преимуществом резиновых петель является их мобильность, легкость в использовании.
Результативность и простота в использовании делают его незаменимым средством для развития физической силы и выносливости.
Вправи з еспандером широко використовуються не тільки спортсменами, він також популярний і у людей, які активно займаються фізичною підготовкою. Еспандер-петля добре розвиває м'язову структуру, силу і гнучкість. Технічні характеристики: Тип - Еспандер-стрічка Товщина - 0.6 Матеріал - Латекс Колір - Фіолетовий Рівень опору - середній

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?