Всі категорії
Додати товар

Спрости собі життя. як навести лад на роботі та вдома

290 грн
Опис

Про що ця книга
Це докладний посібник про те, як розгрівання бардак навколо себе рівно за один тиждень. Методика Доланд не вимагає фізичних надсилінь і штудування інструкцій. Можна просто відкрити книгу та починати змінювати на кращий навколишній простір.

Ерін Доланд допоможе привести життя до ладу й удома, і на роботі: організувати засоби збору та керування вхідною інформацією, перемогти прокрастинацію, домогтися гармонії між професійними та особистими обов'язками.

Чому ми вирішили видати цю книгу
Ми сам не дуже віримо в книги типу "Бал-бла-бла за один тиждень" Але книга Ерін Доланд — це приємний виняток із неприємного списку. Вона дійсно працює!

Фішка книги
Комфортне GTD для тих, кому не підходять методики Девіда Аллена. Або для тих, хто має всього тиждень на прибирання справ.

От автора
Коли ви почнете позбуватися зайвого та впорядкувати своє життя, ця книга буде для вас посібником користувача. Оскільки я зобов'язуюсь забезпечити вас потрібними інструкціями, від вас вимагається другий складник успіху — мотивація. Ви маєте знайти незаперечні докази, які змусять вступити на шлях змін і не згортати з нього, навіть коли ви зіткнетеся з перешкодами.

Якщо ваш внутрішній голос раптом скаже фразу "метелик скриню", а в повітрі вам почудить запах нафталіну, це явний сигнал до того, що потрібно звільняти місце для обновок.

Оскільки згодом основні цілі будь-якої людини змінюються, вам доведеться періодично повторно проводити ревізію своїх речей, щоб уникнути скупчення всього зайвого та непотрібного. Щоразу, відкриваючи цю книгу, використовуйте її як джерело натхнення в боротьбі з ламанням. Вам буде приємно розуміти, наскільки далеко ви просунулися.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?