Всі категорії
Додати товар

Гімнастика гіпербореїв. цілющі вібрації.

279 грн
Опис

Гімнастика гіпербореїв. Цілющі вібрації. Н. Кудряшов
Видавництво «Пітер», Санкт-Петербург, 2011г. Формат 84x108/32, мова російська, 192 стор. з ілюстраціями. Палітурка тверда, ламінована. Збереження добре.
Прочитавши цю книгу, ви дізнаєтеся багато нового про себе та про свій організм. Ви підніметеся на новий ступінь еволюції, вам відкриються справжні джерела здоров'я, гарного самопочуття, правильних вчинків, ви матимете надприродні здібності та сили. Вібрації тіла та рухова телесна хвиля допоможуть вам спочатку упорядкувати свій організм, а потім піти далі — до нової людини в самому собі. Після виконання комплексних простих вправ ви матимете чудову здатність зцілювати не тільки себе, але й інших. Не будемо забувати давню істину: «Движення — це життя». Нумо рухатися тільки правильно! І тоді нам відкриються нові, небачені досі горизонти.
Кучерявий Микола Іванович — спортивний психолог, автор Системи цілісного хвильового руху, гендерних рухів рухів, вібраційного бою. Видавець і сертифікатор Інституту інтегративної психології, учитель і член Міжнародної асоціації трансперсональної психології. Ця книга про давню рухову культуру гіпербореїв, які жили колись на Північному полюсі, у самому його центрі. Гімнастика гіпербореїв і донині представляє величезну цікавість із погляду її чудових, таємничих оздоровчих властивостей. Рухатися так, як рухалися давні північяни, легко тому, що це хода самої матушки-природи, а в природі все прекрасно! Микола Кучеряшов поклали стародавні знання в основу розробленої ним системи цілісного хвильового руху.

Стан: Хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари