Капа однощелепна призначена для бойових видів спорту. Капа виконана з
високоякісного ударопоглинаючого термопластику. При підготовці до використання
такий матеріал відмінно приймає потрібну анатомічну форму та забезпечує
надійний захист.
- Приготуйте дві ємності: одну з водою температурою 65 - 75 градусів, іншу - з холодною водою.
- Занурте капу в ємність із гарячою водою і утримуйте її там приблизно 45 секунд.
- По закінченні часу візьміть капу і опустіть її на 1 секунду в ємність із холодною водою.
- Потім візьміть капу і закусіть її стиснувши зуби і тримайте її приблизно 30 секунд.
- Після цього помістіть капу в ємність із холодною водою, щоб вона затверділа.
- Краї капи, які заважають прикусу, можна обрізати ножицями.