Капа однощелепна призначена для бойових видів спорту. Капа виконана з
високоякісного ударопоглинаючого термопластику. При підготовці до використання
такий матеріал відмінно приймає потрібну анатомічну форму та забезпечує
надійний захист.
Приготуйте дві ємності: одну з водою температурою 65 - 75 градусів, іншу - з
холодною водою.
Занурте капу в ємність із гарячою водою і утримуйте її там приблизно 45
секунд.
По закінченні часу візьміть капу і опустіть її на 1 секунду в ємність із
холодною водою.
Потім візьміть капу і закусіть її стиснувши зуби і тримайте її приблизно 30
секунд.
Після цього помістіть капу в ємність із холодною водою, щоб вона затверділа.
Краї капи, які заважають прикусу, можна обрізати ножицями.