Всі категорії
Додати товар

М'яч для фітнесу powerplay 4003 75см sky blue + насос

704 грн
Опис

Призначення: для занять фітнесом удома і в тренажерному залі. Опис: - Фітбол (м'яч для фітнесу) широко використовуються для силових вправ, фітнесу, лікувальної та розвиваючої гімнастики для дітей і вагітних жінок. - Його застосування допомагає розвивати координацію, силу і витривалість, зміцнити м'язовий корсет, поліпшити поставу; знімає зайве навантаження зі спини; сприяє спалюванню калорій під час фітнесу, дозволяє зробити більш підтягнутими м'язи всього тіла. - Мяч для фитнеса PowerPlay 4003 изготовлен из прочного PVC, имеет классическую гладкую поверхность с одной стороны и массажную с другой, легкий, устойчивый к разрывам (максимальные нагрузки до 150 кг), при контакте с кожей не вызывает аллергии.
- Диаметр мяча 65 см идеально подходит для людей ростом от 165 см.
- Выполнять упражнения с гимнастическим мячом могут люди любого уровня физической подготовки, как взрослые, так и дети.
- Фитбол подойдет как для молодых мам, так и для беременных, ведь является безопасным и не содержит токсичных материалов.
- Функціональний тренажер, який можна використовувати для тренування всіх м'язів тіла. - Насос для накачування м'яча в комплекті. Як правильно вибрати діаметр м'ячі для фітнесу: - 155 - 165 см - підійде фітбол діаметром 55 см - 165 - 175 см - підійде фітбол діаметром 65 см - Вище 175 см - підійде фітбол діаметром 75 см Технічні характеристики: - Розмір -Ø 65 см - матеріал ПВХ - Максимальні навантаження до 150 кг

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний

Схожі товари