Всі категорії
Додати товар

Платформа для віджимань push up rack board, дошка для віджимань push up board

425 грн -16% 360 грн
Опис

Опис
Якщо Ви хочете накачати собі міцні груди, потужні руки та широкі плечі — Вам точно сподобається стійка для віджимань Push Up Rack Board. Завдяки своїй компактності та легкості вона може в абсолютно будь-якому (навіть у найменшому) місці зробити Ваш особистий тренажерний зал. Вам досить витратити лише кілька хвилин на день, щоб виробити здорову звичку та впевнено почати шлях до бажаного результату.

Чотири різні кольори показують розташування ручок для вправ на різні групи м'язів. Понад десять різних режимів дають змогу підібрати поєднання, щоб розбавити відповідні вправи новими складнощами та домогтися нових висот.

А саме:

Грудні м'язи (синій колір),
Плечові м'язи (червоний колір),
Трицепс (зелений колір),
М'язи спини (жовтий).
Важливо: Людям із гіпертонією, високим тиском або проблемами з серцево-судинною системою не можна користуватися платформою для віджимань.

Стійка для віджимань виготовлена з міцного, але легкого АБС-пластику в запатентованій складаній формі, яка дає змогу швидко скласти стійку та прибрати її на зберігання або взяти із собою на тренування. До того ж для тренування потрібна лише рівна поверхня, на якій можна швидко розкласти стійку та почати заняття. А після тренування її можна так само швидко скласти у форму маленького валізки та прибрати куди-небудь, де вона не заважатиме.

Характеристики:

Матеріал: якісний пластик.
Розміри: 172x93x36 мм (ручка)
300x180X36 мм (корпус підтримки пушап)
Вага нетто: 1,24 кг
Для 4 груп м'язів: спина, плечі, біцепс, трицепс
Особливості: Антиковзне покриття дошки

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?