Всі категорії
Додати товар

Опори для віджимання від підлоги powerplay 4318 металеві (s-подібні)

716 грн
Опис

Призначення: Упори для віджимань PowerPlay - це ефективний і зручний аксесуар
для домашнього використання, який дозволяє зміцнювати і розвивати м'язи рук і
тренувати м'язи плечового поясу і преса.

Опис:

- Потужна верхня частина тіла - Опори ідеально підходять для тренування м'язів верхньої частини тіла, особливо м'язів грудей, трицепсів, м язів живота та спини. Їх можна легко використовувати вдома та в спортзалі.
- Опори push up ідеально підходять як для чоловіків, так і для жінок. Тренуючись із віджиманням на опорах, ваш діапазон рухів буде збільшений, і ви зможете ефективніше пропрацьовувати м'язи.
- Опори виготовлені з якісної оцинкованої нержавіючої сталі, яка досить міцна, щоб витримати будь-яку вагу. Зручна, м'яка, пінна ручка з EVA піни для додаткового зчеплення. Гумові ніжки дозволять не ковзати на всіх типах підлоги.
- Ергономічний дизайн захищає зап'ястя - опори S-подібної конструкції створені на основі ергономіки для поліпшення віджимань що дозволяє зберегти прямі зап'ястя з низьким навантаженням на зап'ястя та суглоби. Ви можете ефективно уникнути травм під час вправ на віджимання.
- Компактні - Розміри опор для віджимань: розмір кожної планки для віджимань - 21 х 13 х 12 см. Вага: 600 г. Завдяки невеликій вазі, їх легко і зручно зберігати або брати для виконання віджимань в будь-якому місці. Ідеально підходять для дому, тренажерного залу або навіть під час подорожей. Прості у використанні: не вимагають монтажу.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?