Всі категорії
Додати товар

Надувний матрац лебідь білий 190см

748 грн
Опис

123957
Надувний матрац Лебідь Білий 190см

Незвичайний лебідь тепер популярна не тільки на сторінках енциклопедії, але й так само в ТОП фото в соціальних мережах. Ми підготували, для Вас можливість придбати це маленьке диво з яким Ви зможете проводити гарно час, а так само плавати, засмагати і робити популярні Фото.

Загальні правила використання
Існує кілька правил експлуатації надувних виробів, яких рекомендується дотримуватися на регулярній основі, а не тільки під час гарантійного терміну.

Чого робити не можна:

Експлуатувати виріб на нерівній поверхні, класти його на голу землю, на якій можуть бути камені, гострі гілки, уламки скла;
Розміщувати поруч з багаттям, каміном або іншими джерелами активного тепла;
Лягати на матрац в одязі, що містить гостру фурнітуру;
Дозволяти домашнім тваринам перебувати поруч і грати з матрацом;
Використовувати для чистки хімічні і абразивні засоби;
Стрибати і стояти на матраці.
Також в правилах експлуатації надувних виробів зазвичай вказується рекомендований температурний режим для використання. Він становить від 0 до 35 ° C.
Окремо варто сказати про перший використанні вироби. Після покупки надувного ліжка і її заповнення повітрям не варто відразу приступати до експлуатації. Рекомендується залишити виріб в спокої на термін 10-12 годин, щоб переконатися в його цілісності і підтримці тиску на початковому рівні. Якщо за вказаний термін пружність надувного матраца знизилася, це може вказувати на наявність дефектів. Протягом гарантійного терміну виріб можна замінити.

Навіть при дотриманні правил експлуатації надувних виробів тиск всередині них може знижуватися. У нормі це відбувається на 15-20%, що не зважає дефектом. Тобто потрібно бути готовим до того, що 1 раз в 2-3 дня матрац потрібно буде підкачати.

Характеристики:

Матеріал: ПВХ
Розмір: 190 * 100 * 90cm.
вага: 1,5 кг.
Температура використання: 10 до 50 градусів за Цельсієм.
***********650
Оплата 100%

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари