Всі категорії
Додати товар

Надувна платформа-матрац єдиноріг pink 200см

965 грн
Опис

123870
Надувне коло Єдиноріг Candy Horse Pink 200см

Незвичайна міфічна істота тепер популярна не лише на сторінках енциклопедії, а й так само у ТОП фото у соціальних мережах. Ми підготували, для Вас можливість придбати це маленьке диво з яким Ви зможете проводити добре час, а також плавати, засмагати та робити популярні фото.

Загальні правила використання
Існує декілька правил експлуатації надувних виробів, яких рекомендується дотримуватись на регулярній основі, а не лише під час гарантійного терміну.

Чого робити не можна:

Експлуатувати виріб на нерівній поверхні, класти його на голу землю, на якій можуть бути камені, гострі гілки, уламки скла;
Розміщувати поруч із багаттям, каміном чи іншими джерелами активного тепла;
Лягати на матрац в одязі, що містить гостру фурнітуру;
Дозволяти домашнім тваринам перебувати поруч і грати з матрацом;
Використовувати для чищення хімічні та абразивні засоби;
Стрибати і стояти на матраці.
Також у правилах експлуатації надувних виробів зазвичай вказується рекомендований температурний режим використання. Він становить від 0 до 35 °C.
Окремо варто сказати про перше використання виробу. Після придбання надувного ліжка та його заповнення повітрям не варто відразу приступати до експлуатації. Рекомендується залишити виріб у спокої на термін 10-12 годин, щоб переконатися в його цілісності та підтримці тиску на початковому рівні. Якщо за вказаний термін пружність матраца надувного знизилася, це може вказувати на наявність дефектів. Протягом гарантійного терміну виріб можна замінити.

Навіть за дотримання правил експлуатації надувних виробів тиск усередині них може знижуватися. У нормі це відбувається на 15-20%, що не вважається дефектом. Тобто потрібно бути готовим до того, що 1 раз на 2-3 дні матрац потрібно буде підкачати.
Характеристики:
Матеріал: ПВХ
Розмір: 200 * 105cm.
вага: 1,5 кг.
Температура використання: 10 до 50 градусів за цельсієм.
*************839
Оплата 100%

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари