Всі категорії
Додати товар

Велосумка з камер green valve під раму еко сумка на велосипед grnvlv

545 грн -1% 543 грн
Опис

♻️ Recycling for cycling 🚲 Крута 💡 ідея була закладена з самого початку! "Перетворення використаних велокамер в корисну річ для велосипеда" Ми організували 🏭 виробництво, яке дозволить зменшити забруднення нашої 🌍 планети резиновими відходами. На ньому і з'єднання з'явилася ця чудова сумка для твого 🚴 байку! ▫️Екологічна▫️індивідуальна▫️практична! Саме так можна описати цю сумку з ніпелем по середині. Її 🏭 виробництво дотатньо складний процес ручної роботи, це не масмаркет як у шкірного першого. Це індивідуальна позиція, вираження себе та крок до збереження ⛅ природи! Ніякі ⛈️ погодні умови не зіпсують ваші речі в середині! Якісна змійка YKK надійно схована та прослужити багато 📆 років. Кріплення на липучці дає можливість легко повісити та зняти сумку з байку. Підкладка виконана із міцної тканини RipStop. Твої 🔑🛠️ речі завжди залишаться з тобою! Upcycling ♻️↗️ — це процес повторного використання викинутих речей або матеріалів для створення продукту вищої якості або цінності, ніж оригінал. Це двоюрідний брат переробки. Переробка ♻️ – це процес перетворення відходів у матеріал для повторного використання. Upcycling слід вважати дуже ефективною стратегією боротьби зі сміттям 🗑️ у світі.

Однією з багатьох переваг 🔝 апсайклінгу є те, що його можна використовувати в будь-якій галузі. Від виробництва та подорожей до моди та краси — список можна продовжувати.

Ми прагнемо надихнути інших переосмислити «сміття»🤔. Маючи трохи уяви, ми дійсно можемо створити корисні речі, які потребує світ 🌍!

Деякі деталі нашого улюбленого виду транспорту 🚲 є часто змінними!

Розхідні матеріали велосипеда - це гумові камери, які тримають повітря під тиском всередині шини 🎈. Вони часто пробиваються та рвуться.
За різними данними, щороку від 10 до 20 мільйонів гумових камер викидається на звалища, де вони розкладаються понад 100 років 😓!

На відміну від пластикових пляшок 🍼 і контейнерів для води, існує дуже мало організацій щодо переробки гумових камер, які також є різновидом пластику на основі нафти 🛢️. Гума спричиняє серйозний вплив на нашу планету 🌍 , як через її виробництво, так і через відходи.

Цей факт змусив нас поміркувати 🤔 та дати друге життя ♻️ важливому елементу велесипеда! Який став чудовим матеріалом для виготовлення майбутніх проєктів!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize