Сковорода для багаття з дискової борони
Зробіть чудовий подарунок друзям, які люблять пікніки на природі. На
сковорідці можна смажити картоплю, тушковане м'ясо, робити гриль (гриби і
овочі) і грінки. Сковорідка вже готова для експлуатації та пройшла додаткову
обробку. Порадуйте рідних людей гарним подарунком і стати першим, хто спробує
смачні страви.
Сковорода з диска борони – найкраще рішення для риболовлі, походу і відпочинку
на природі. Смачні і запашні страви на велику компанію готувати на ній дуже
просто. Плоска форма робочої поверхні і високу якість матеріалу забезпечують
рівномірну прожарювання продуктів, страви не підгорають, набувають золотисту
скоринку і апетитний аромат димку.
Наші сковорідки виготовляються із сталі кращої якості. Матеріал не тільки
міцний і довговічний, але і безпечний для здоров'я. Виріб ретельно
обробляється і промаслюється, служить багато років при дотриманні рекомендації
зберігання і експлуатації. Воно вже пройшло термічну обробку і готове до
застосування.
Сковорідка діаметром 55 см – кращий вибір для великої компанії. На ній можна
приготувати кілька страв одночасно, і кожне вийде соковитим і смачним.
Переваги виробу:
- Універсальність. Підходить для приготування різних страв.
- Мобільність. Можна використовувати в похідних умовах.
- Безпека. Матеріал не виділяє шкідливих речовин при нагріванні.
- Тривалий термін служби. При дотриманні рекомендацій по догляду сковорідка протягом багатьох років буде зберігати антипригарні властивості.
- Доступна ціна.
Характеристики сковороди з диска
Великий діаметр дозволяє готувати відразу кілька страв і велику кількість
продуктів, всі вони добре просмажаться. Параметри виробу:
- діаметр робочої поверхні – 55 см;
- висота знімних ніжок – 25 см;
- товщина виробу – 6-8 мм;
- вага – 8 кг
Зверніть увагу, в комплекті немає кришки, а також чохла для зберігання і
транспортування. Ці товари можете замовити окремо.
Поради по використанню сковороди для вогнища
Переваги сковорідок з диска, борони, представлених в нашому магазині, полягає
не тільки у високій якості, але і готовності до експлуатації. Відразу ж після
покупки ви можете приступати до приготування смачних страв. Просто вимийте
виріб водою, без використання миючих засобів, і ретельно розжарте з рослинним
маслом.
Після приготування страви на сковороді з диска, борони не мийте робочу
поверхню. Протріть її серветкою і загорніть у папір, зберігайте в чохлі.
Робоча площа завжди повинна бути в олії – це необхідно для захисту від іржі.
Дотримуючись простих правил експлуатації сковороди з диска, ви надовго
збережете акуратний зовнішній вигляд виробу і його ідеальну форму.