Всі категорії
Додати товар

Жіноча поясна сумка бананка шкіряна sambag tirso btt чорна

1125 грн
Опис

Сумочка з натуральної шкіри на пояс, бананка Sambag - відмінний варіант для людей, які стежать за модними тенденціями

Характеристики:

Матеріал верху:Натуральна шкіра. Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура.Металева блискавка. Бігунки з фіксатором: сумка не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Основне відділення на блискавці. Фастекс-застібка з міцного сучасного пластику.

Плечовий ремінь з текстилю, надійно пришитий на планку по спинці. Приєднаний до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється за допомогою пластикового регулятора.

Функциональность.Снаружи спереди сумки карман на молнии. Всередині сумки окремо одне відділення, яке розділене на кілька кишень. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Стандартно поставляється на обхват за талією (через плече) від 86 см до 123 см: регульований ремінь. При замовленні в коментарі вкажіть потрібну довжину ременя, якщо вона відрізняється від стандартної.

Розмір:кишені бананки 22х12х4 см, а довжина з «вушками» з боків 30,5 см.

81338001

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари