Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Жіноча сумка на пояс бананка sambag polo темно-синя

465 грн
Опис

Сумка на пояс Polo - це ідеальне поєднання комфорту і стилю. Вона стане твоїм незмінним помічником в шаленому темпі міста і вмістить все необхідне.

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура.Металева блискавка. Бігунки з фіксатором: сумка не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Основне відділення на блискавці. Фастекс-застібка з міцного сучасного пластику.

Плечовий ремінь з екобіжжя надійно пришитий на планку по спинці. Приєднаний до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється за допомогою металевого регулятора.

Функціональність. Всередині сумки окремо одне відділення, яке поділене на кілька кишень. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Стандартно поставляється на обхват за талією (через плече) від 86 см до 123 см: регульований ремінь. При замовленні в коментарі вкажіть потрібну довжину ременя, якщо вона відрізняється від стандартної.

Розмір:24 * 12 * 5 див.

Сумки доступні у всіх кольорах.

86123016

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Стать: