Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Поясна сумка бананка tirso msh чорна прапором україни

420 грн
Опис

Сумочка на пояс бананка Sambag Tirso - твій ключ до свободи руху.
Сумка на пояс, через плече - невід'ємний атрибут активних людей
Вона зручна, містка і, як наслідок, практична

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: сумка не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Основне відділення на блискавці. Фастекс-застібка з міцного сучасного пластику.

Плечовий ремінь з текстилю, надійно пришитий на планку по спинці. Приєднаний до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється за допомогою пластикового регулятора.

Функціональність. Всередині сумки окремо одне відділення, яке поділене на кілька кишень. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Стандартно поставляється на обхват за талією (через плече) від 86 см до 123 см: регульований ремінь. При замовленні в коментарі вкажіть потрібну довжину ременя, якщо вона відрізняється від стандартної.

Розмір:кишені бананки 22х12х4 см, а довжина з «вушками» з боків 30,5 см.

80111611

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Стать: