Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Жіночий рюкзак-сумка sambag loft стьобаний шоколадний

835 грн
Опис

Рюкзак колекції Loft - це ідеальний повсякденний аксесуар.

Місткий, але негроміздкою, чудово підійде, як для звичайних прогулянок з друзями, так і для навчання завдяки своїм оптимальним розмірам.

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукой. Встановлений один магніт, завдяки чому рюкзак зверху завжди тримає форму як на фото. Основне відділення на блискавці.

Плечові ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці, приєднані до боків шкіряними трикутниками. Шлейки регулюються за допомогою металевих регуляторів, окрема шлейка на карабінах, для зручного носіння на плечі.

Функціональність всередині рюкзака окреме відділення. Поміщаються зошити, формату A5. З іншого боку середини кишені на блискавці і одна відкрита кишеня. Зовні на спинці рюкзака одна кишеня на блискавці.

Рюкзаки доступні у всіх кольорах.

30/26/14 см

22011020

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать: