Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак-сумка sambag loft - чорний

990 грн
Опис

Рюкзак колекції Loft – це ідеальний повсякденний аксесуар.
Місткий, але негроміздкий, чудово підійде як для звичайних прогулянок з друзями, так і для навчання завдяки своїм оптимальним розмірам.

✅ Характеристики:

Матеріал верху: найновіша екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

Фурнітура. Блискавки типу YKK із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Встановлений один магніт, завдяки чому рюкзак зверху завжди має форму як на фото. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Шлейки регулюються за допомогою металевих регуляторів. Окрема шлейка на карабінах для зручного носіння на плечі.

Функціональність. Всередині рюкзака окреме відділення. Розташовуються зошити, формату А5. З іншого боку середини кишеню на блискавці та одна відкрита кишеня. Зовні на спинці рюкзака одна кишеня на блискавці.

📐 Розмір (см): 30/26/14

🚚 Відправляємо: Нова Пошта, УкрПошта (безпечна угода, оплата на картку або післяплатою)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:

Схожі товари