Всі категорії
Додати товар

Зручний та компактний жіночий рюкзак-сумка sambag loft - стьобаний жовтий

990 грн
Опис

Рюкзак колекції Loft – це ідеальний повсякденний аксесуар.

Місткий, але негроміздкий, чудово підійде як для звичайних прогулянок з друзями, так і для навчання завдяки своїм оптимальним розмірам.

Характеристики:

- Матеріал верху: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.

- Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

- Фурнітура. Блискавки типу YKK із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Встановлений один магніт, завдяки чому рюкзак зверху завжди має форму як на фото. Основне відділення на блискавці.

- Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Шлейки регулюються за допомогою металевих регуляторів. Окрема шлейка на карабінах для зручного носіння на плечі.

- Функціональність. Всередині рюкзака окреме відділення. Розташовуються зошити, формату А5. З іншого боку середини кишеню на блискавці та одна відкрита кишеня. Зовні на спинці рюкзака одна кишеня на блискавці.

🚚 Відправляємо: Нова Пошта, УкрПошта (безпечна угода, оплата на картку або післяплатою)

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Продавець
illia_pl
BuyLux
Супер-продавець
Дніпро
76% виконаних замовлень
Був

Схожі товари