Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак sambag brix ksh коричневий

870 грн
Опис

Класичний рюкзачок колекції Brix відмінно підходить як для спортивного стилю, casual, так і для ділових аутфітів і вечірніх образів.
Лаконічний дизайн, якісні матеріали та практичність - головні його переваги

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукой. Основне відділення на блискавці.

Плечові ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Шлейки регулюються за допомогою металевих регуляторів.

Функциональность.Снаружи рюкзака спереди один карман на молнии. Всередині рюкзака окреме відділення, з іншого боку середини кишені на блискавці і одна відкрита кишені, посилене тверде дно.

Рюкзаки доступні у всіх кольорах.

29/22/10 см

11311027

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:

Схожі товари