Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак sambag asti lkh коричневий

835 грн
Опис

Класичний рюкзак колекції Asti відмінно підходить як для спортивного стилю, casual, так і для ділових аутфітів і вечірніх образів.
Лаконічний дизайн, якісні матеріали та практичність - головні його переваги

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукой. Встановлений магніт для передньої кишені. Основне відділення на блискавці.

Підтяжки виконують роль плечових ременів для рюкзака. Довжина регулюється за допомогою регулятора.

Функціональность.Всередині рюкзака одне відділення, в якому є відкрита кишеня і кишеня на блискавці. Спереду рюкзак кишеню на магніті. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці.

Розмір:37/36/12 см

Рюкзаки доступні у всіх кольорах.

20451027

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:

Схожі товари