Всі категорії
Додати товар

Жіноча сумка

1199 грн
Опис

Сумка Sambag Shoper - це незмінний аксесуар в шаленому темпі міста
Підійде на кожен день завдяки своїй практичності та вмісткості, чудовий варіант як для роботи чи навчання, так і для звичайних прогулянок

Характеристики:

Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000  циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка. Тканина оксфорд середньої щільності. Матеріал міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.

Фурнітура. Блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою.

Шлейки. Плечові ремені шкіряні з екошкіри, надійно пришиті на планку.

Функціоналість. Всередині сумки велике відділення в якому одна кишеня на блискавці  та одина відкрита кишеня. В сумку може поміститися ноутбук до 17 дюймів (залежить від пропорцій екрану та рамок навколо нього - при замовлені уточнюйте розмір свого гаджету. Ззовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. 

Розмір: 42*34*14 см.

Артикул: 93383001

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Продавець
olly___shop
Olly Shop
Одеса
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари