Всі категорії
Додати товар

Анжеліка комплект набір гілочка діадема сережки синій електрик прозорий вечірній...

1120 грн
Опис

Виготовлення орієнтовно від 3-х днів, для уточнення терміну пишіть в чат. В оголошенні вказано вартість набору, що включає гілочку-діадему, сережки та бонус кулон. При замовленні окремо гілочки-діадеми (чи сережок) - ціну буде відредаговано, попереджайте завчасно ( перед тим як замовити). Пишіть у приватні повідомлення ( рядок "Задати питання" біля ціни виробу дрібним шрифтом для комп'ютерної версії сайту ).

💖💞 "Анжеліка" 💞 💖 авторські прикраси - сережки та універсальна гілочка (гнучкий обруч/кольє, діадема). Вишуканий комплект присвячений легендарному циклу романів про Анжеліку та її пригоди в оточенні розкоші французького Версаля. Прозорі і сині кристали доповнюються кришталевими елементами з ефектом хамелеону- що разом перетворює комплект в неймовірні , яскраві і сяючі прикраси, якими не можна натішитись. Кристали по різному реагують на освітлення - при денному світлі сяйво спокійне, при штучному- максимально поглиблюються кольори і блиск.

Серія прикрас може бути в інших кольорах. Продається як комплектом ,так і окремо. Можливе виконання шпильки чи гребінця в такому ж дизайні.

При виготовленні в іншому кольорі, термін виконання 3-5 днів окремого предмету.
Вартість окремих предметів:
Гілочка- 740 грн.
Сережки - 380 грн .
При купівлі комплектом - в подарунок кулон🎁!

❗❗❗Для моїх покупців, котрі замовляють одночасно (в одному відправленні з одним ТТН) товар на суму від 850 грн, я надаю від свого магазину персональну знижку 3%. Для її активації необхідно звернутись до мене тут, на сайті в приватний чат. Після цього я відредагую оголошення з врахованою знижкою.
Якщо покупець оформить самостійно замовлення, не читаючи опис товару, без попереднього звернення в чаті, то продаж буде здійснено без знижки!

Хочете знижку - пишіть 🤗.

Розміри:
- гілочка 35 см * 3 см.
- сережки 7 см. (загальна довжина разом з гвіздочками швензами).

Більше авторських робіт дивіться у моєму магазині https://shafa.ua/member/polena

❤️Оплата на карту в день замовлення . Доставка НП по тарифам, за доставку оплата окремо при отриманні відправлення .

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Тематика:
Рослини Геометрія

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?