Всі категорії
Додати товар

Кулон підвіска чорний агат хрестик оберіг

370 грн
Опис

Агат відноситься до каменів, які найчастіше використовують в якості талісманів. Він, не тільки гарний і шляхетний, але надзвичайно мудрий і сильний. Цей халцедон переплітається з планетами Сатурн і Нептун, він настільки потужний, наскільки в нього вірить його носій. Якщо ви щиро вірите в силу каменю, думаєте, що він вам допоможе в кар'єрному зростанні, досягненні успіху, набуття хорошого оточення, значить так і буде, і це правда.

Камінь Чорний Агат з давніх часів і до цього дня вважається одним з найсильніших мінералів, позитивно впливають на фізичне, емоційне, моральне і духовне стан людини. Самоцвіт може бути представлений як в одному тоні (чорного кольору), так і з різними барвистими краплену, що імітують смуги, в яких часто люди бачать різні пейзажі: море, гори, поля, силуети.
У давнину камінь вважали носієм Божої благодаті, а його володарі набували відкритість, мали до себе оточуючих. Так воно і є, це гармонійний мінерал, що сприяє нейтралітету і злагодженості.

Чорного мінералу приписують безліч магічних функцій, які допомагають власнику захистити себе від негараздів. Людина, яка має в своєму володінні Агат, як правило, вкладає в нього свій зміст, що робить мінерал ще сильніше. Коли ви йдете по вулиці, Агат приймає на себе весь негатив, який міг негативно вплинути на організм.
Багато хто стикався з енергетичними вампірами, поговоривши з якими весь день людина відчуває втому. Камінь не дасть можливості відібрати вашу життєву силу, більше того, буде служити потужним оберегом. Після приходу додому, обов'язково потрібно очистити Агат від вбере негативу. Це можна зробити, промивши самоцвіт під проточною прохолодною водою.
Подейкують, що людина, у якого є Чорний Агат, може стати ясновидцем, якщо щодня по 15-20 хвилин буде медитувати з дотичних до тіла каменем. Так само самоцвіт здатний допомагати в досягненні цілей, якщо людина по-справжньому до неї прагне. Крім магічних властивостей чорний агат володіє і лікувальними характеристиками. Правильне носіння сприяє лікуванню ревматизму, позбавлення від мігрені.
Мінерал здатний охолоджувати, його носіння знижує нервову напругу, нормалізує пульс, заспокоює людину. Присутній і особливість зміни тональності каменю щодо настрою носія. Якщо мінерал помутнел, значить, в житті багато негативу і його слід нівелювати. Сяйво Агата - хороший знак, який говорить про те, що, людина знаходиться в комфортних життєвих умовах і йому нічого не загрожує.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:
Принт:
У смужку

Схожі товари