Всі категорії
Додати товар

Кулон підвіска натуральний камінь червона яшма на шнурку

350 грн
Опис

Яшма – виробний або напівдорогоцінне самоцвіт, який знайшов застосування в сферах, де затребувана краса. Це і ювелірне декоративно-прикладне мистецтво – прикраси, фігурки-амулети або талісмани, канделябри, кабінетні набори, інші подібні речі. Дві «агатові кімнати», створені два століття тому в одному з царскосельских палаців під Петербургом, насправді декоровані яшмою – насичено-малиновою і «м'ясним агатом» (побутова назва червоної різновиди яшми). Двері також інкрустували яшмою зеленого і червоного кольорів. Спочатку камінь був атрибутом виключно чоловічих прикрас, лише пізніше став доступний дамам. Це єдиний мінерал, обнуляючий энергонегатив, накопичений власником. Замість цього самоцвіт, століттями що акумулює в собі сильну природну енергетику, заповнить прогалину, що утворився зі своїх запасів. Така «яшмова просочення» зробить господаря здоровим, щасливим, а його будинок благополучним. У яшми червоної гами є також інші магічні властивості: В епоху Середньовіччя камінчик носили як амулет від отруєння, лихоманки. Він відображає негатив будь-якого походження, посланий у бік господаря. Это «камень справедливости». Помогает всем, кто страдает от таких действий, но не позволяет владельцу опускаться до подобного. Если человек желает исправить такой промах, медитация на камне подскажет, как это сделать.
Яшма возле кровати или под подушкой помогает исполнить мечты. Медитируя над камнем, нужно точно представить, чего хочется достичь, визуализировать предмет желания. Спустя некоторое время придёт информация, как воплотить желаемое.
Це також «камінь, керуючий пристрастями». Уберігає від необачних дій, остуджує накал емоцій. Яшмовий амулет підкаже мудре рішення, вибір кращого варіанта, однак посилить усвідомлення відповідальності за них. Яшма червоного кольору відрегулює ментальне взаємодія господаря з рідним домом. При необхідності оживить, оздоровить енергетику житла. Мінерал допомагає сконцентруватися. Це стосується духовних практик або засвоєння інформації при звичайному навчанні.

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?