Всі категорії
Додати товар

Дивнолесье аквамарин ав блакитний синій кафа вушко ельф фентезі косплей вуха накладні...

400 грн
Опис

Ціна за ОДНУ каффу! Перед оформленням замовлення напишіть мені сюди в особисту переписку ( кнопка "Задати питання" біля ціни вироба для комп'ютерної версії, або внизу сторінки з оголошенням для мобільної версії сайту), товар персоналізований і вимагає ваших мірок! Оплата на мою карту, реквізити відправляю через особисту переписку, не оформляти замовлення самостійно! Як проводити заміри і одягати готові прикраси - напишу в особистому листуванні після отримання оплати.

"Дивнолісся" авторські ельфійські вушка в складних аквамаринових відтінках АВ з додаванням кришталевих намистин хамелеонів. Для любителів фентезійного жанру і просто цінителів незвичайних, авторських прикрас. Можна скласти комплект з ельфійськім гребенем/шпилькою або Ельфійськой гілкою. Гребінь, інші форми кафф, гілочки - все є в моєму магазині на сайті https://shafa.ua/member/polena
Продаються поштучно і в парі , ціна в оголошенні вказана за каффу на одне вушко.

Колір кристалів і намистин можна підібрати до гілочки/обідка «Ельфійська гілка», якщо ви раніше купували її у мене. Або виконати в потрібній колірній гамі, щоб створити цілісний фантазійний образ для наявного костюма.
Кафа робиться спеціально для конкретного вуха - лівого або правого. Вирішіть, який вам буде зручніше носити (зазвичай «правші» беруть на ліве вухо).

🍀 Приблизний розмір каф 8- 9 см .
Вони виготовлені з використанням кристалів складних відтінків ab, дорожчі на
70 грн. в порівнянні зі звичайними однотонними кристалами (наприклад, зеленими, прозорими, золотистими і т. д.).

При покупці пари кафф, в подарунок 🎁, кулон під колір виробів! Останнє фото дивіться в галереї.

Не вимагає проколів і затискачів для кріплення. Добре тримається, можна вільно і безпечно хитати головою і рухатися 😉☝.

Сфера застосування прикрас дуже широка - тематична вечірка, карнавал, фотосесія, театральні вистави, новорічне свято, ранок, косплей, театр, сцена, постановка, для рольових гравців при створенні фантастичного світу і т.д.

Оплата на карту в день замовлення . Доставка НП по тарифам.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал Скло Намистини
Стать:
Принт:
Абстракція Новорічна тематика З квітковим принтом

Схожі товари