Всі категорії
Додати товар

Натуральне моделююче плаття, сукня, під грудьми, сарафан, бавовна

155 грн
Опис

❌З безпечної оплатою не працюю!❌❌❌ Для ПОКУПКИ пишіть будь ласка особисто, через кнопку "КУПИТИ" ❌замовлення приймаю тільки після 100% передплати ❗ Шановні покупці, читайте уважно опис товару, заміри та дивіться фото. Я дуже економлю свій і Ваш час, вказуючи точні виміри речей і ОСТАТОЧНІ ЦІНИ. Повернення не передбачено, тому переконливе прохання -робіть покупки обдумано, якщо дуже сумніваєтеся - не купуйте онлайн. Побережіть свої нерви і нерви продавця! Тільки 100% передоплата, якщо не підходить - шукайте іншого продавця. Знижок, торгу, обміну, повернення, особистих зустрічей немає. Фото на тілі немає. В наявності. Одягнене на манекен 52 (укр) розміру. У манекена ОГ 104см.
Натуральне плаття сарафан, бавовна. На підкладці. Річ у дуже хорошому стані, без плям і іншого. Єдине - на білу тканину нанесений срібний малюнок (фото 3 - максимально наблизила), подекуди місцями він трохи "зник". Непомітно і не кидається в очі.
№9. Заміри по підкладці: ПОГ 51см, ПОТ 47см, ПОБ 52см, довжина від пахви 77см, довжина по спинці 90см, блискавка на лівому боці 32см.

Склад:
100% бавовна

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
Продавець
slavaya
slavaya
Київ
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари