Всі категорії
Додати товар

Чудова блузка у принт прогресивного молодіжного бренду з німеччини naketano

259 грн
Опис

Чудова блузка у принт прогресивного молодіжного бренду з Німеччини Naketano.Стан нової речі, сток.
Модель вільного прямого силуету, з коротким рукавчиком на манжеті, застібкою на гудзики та акуратним круглим коміром. Доповнена на грудях кишенею з застібкою на гудзик.Низ блузки на еластичній гумці. Виконана з комфортної у використанні натуральної тканини в абстрактний принт.
Як на роботі, так і на відпочинку ви виглядатимете в цій блузці дуже жіночно.

Розмір XS.
-довжина 59
-плечі 38
-пог 45

Naketano – новий fashion код у Європі. Цей молодий німецький бренд створює ідеальний одяг у стилі вулиць мегаполісів, на цих вулицях черпаючи натхнення для нових колекцій. Для фешіоністів, які цінують творчий street-style, Naketano асоціюється зі стилем, свободою, експериментами, якістю.
З першого погляду одяг Naketano дуже простий і нехитрий, проте в кожній моделі невловимо присутній шарм і характер. Дизайнер бренду Ніколь Крістенсен вигадує оригінальні сукні, толстовки, джоггери, лонгсліви, верхній одіг. Мета полягає у створенні такого одягу, який хотілося б носити довго, по-різному комбінуючи. Як правило, використовуються простий крій без зайвих деталей, геометричні форми, відтінки, що зачаровують, і м'які натуральні тканини. Одяг Naketano добре тримає форму, гідно витримує численні прання та підходить людям різних професій, віків та соціальних положень.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Сезон:
Матеріал:
Віскоза Бавовна

Схожі товари