Всі категорії
Додати товар

Фірмові чоботи ботильйони

623 грн
Опис

Фото На тілі немає , заміри на фото)підбори квадратні не високі)підошва злегка рефлена,носики округлені,застібаються з боків на замок блискавку)з боків дэкор-ремінці)
Сліди носіння незначні на фото вказано у ціні враховано
Італія, оригінал. Roberto santi-бренд, який спеціалізується на створенні сучасної унікальної взуття, яку легко відрізнити в натовпі від будь-якої іншої по естетичному зовнішньому вигляду. Дизайнери бренду враховують взуттєву моду континентальної Європи і створюють яскраві креативні моделі. Помимо комфорта и дизайна, обувь Roberto santi известна своей надежностью и долговечностью, так как предприятия компании оснащены по последнему слову техники, а контроль процесса производства осуществляется на всех этапах. Вы можете быть полностью уверенны, что эта обувь прослужит верой и правдой много сезонов без потери эстетичности внешнего вида.
Стильна модель фірми Roberto. Верх міцний натуральна шкіра, замшева шкіра. Незважаючи на танкетку , ця модель залишається комфортною і практичною. В середині взуття шкіра. В середині взуття перебуває устілка: шкіра. Підошва: прогумований матеріал. Робить більш струнку фігуру і перевіряються в різних ситуаціях.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 38.5
  • 39
  • 39.5

Схожі товари