Всі категорії
Додати товар

Шкіряні замшеві черевики ботильйони жіночі весна осінь на підборах нарядні красиві 40р...

2199 грн
Опис

Класичні шкіряні замшеві ботильйони жіночі вечірні демісезонні (весна, осінь) на товстому стійкому зручному підборі чорні M.KraFVT 5065. Модні нарядні ботильйони - незамінна деталь взуттєвого гардеробу кожної сучасної жінки. Вони відрізняються своєю практичністю, зовнішнім виглядом і головне - комфортом! Дана модель має сучасний і стильний дизайн. Це зручне повсякденне взуття. Новинка цього року. Колодка зручна - дозволяє носити взуття довго не турбуючись про втому ніг. Відмінний вибір для тих, хто цінує свій стиль і комфорт.

Дане взуття відрізняється високою якістю за доступною ціною, при правильному догляді воно прослужить Вам не один сезон. Зроблене з міцних і зносостійких матеріалів. Стильно і красиво виглядає на нозі. Молодіжні стильні ботильйони повністю виготовлені з натуральної шкіри та замші. У такому взутті практично не пітніють ноги. ТЕП підошва забезпечить довговічність, а наявність підкладки та устілки з байки – додатковий комфорт і оптимальний внутрішній мікроклімат. Анатомічно правильна форма і легка підошва не дадуть ніжкам втомлюватись протягом тривалого часу. Простий і стильний дизайн, акуратна обробка робить їх універсальним взуттям, яке вдало доповнить повсякденний образ. Вони ідеально підійдуть для міжсезоння. Ці зручні осінні весняні ботильйони модельні жіночі шкіра замша – відмінний вибір, який подарує вашим ногам легкість і затишок, підкреслять вашу індивідуальність.

Повна оплата або післяплата за мінімальною передоплатою 100 грн., яка мінується. Комісію за післяплату оплачує покупець. Безкоштовної доставки немає! Все пересилання за рахунок покупця. Відправлення товару щодня

Країна виробник: Україна (Дніпро)
Артикул: 1354
Колір: чорний
Матеріал верху: натуральна шкіра + натуральна замша
Підкладка та устілка: байка
Висота підбору: 5,5 см
Ширина/повнота: середня - трошки вище середньої
Підійдуть на в міру високий підйом
На худу, вузьку ніжку не підійдуть
Матеріал підошви: ТЕП
Висота черевика: 19-21 см повністю
Висота голінища задника: 15 см
Йдуть трохи більше стандартних розмірів

   Як правильно підібрати розмір (потрібну довжину устілки)? Найкраще заміряти не саму ногу, а довжину устілки подібного взуття (витягнути устілку і заміряти сантиметром або лінійкою), яка Вам за розміром в пору. Наприклад, якщо Ви купуєте черевики, заміри краще зробити саме в старих черевиках і т.д.

Довжина устілки:
36р=23,8 см
37р=24,5 см
38р=25 см
39р=25,5 см
40р=26,3 см
41р=26,7 см

Обхват зверху:
36р=26,5 см
40р=28,5 см

Продукція взуттєвої фабрики M.KraFVT, отримала заслужену репутацію стильнго і зручнго взуття хорошої якості. Завдяки своїй надійності, модному і сучасному дизайну, доступній ціні, цей український виробник завоював визнання і довіру багатьох покупців. Торгова марка виготовляє тільки натуральне шкіряне взуття.

Дотримання всіх вимог і стандартів, використання тільки якісних натуральних матеріалів, сучасне обладнання та постійний контроль на всіх етапах виробництва – запорука їх успіху.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Байка
Сезон:

Схожі товари