Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Кросівки з натуральної бежевої нюдова шкіри жіночі к-151. розмір 36-41

1250 грн
Опис

Жіноче взуття MYZ™ відрізняється вишуканим зовнішнім виглядом та високою якістю виготовлення. Наші моделі завжди відповідають останнім віянням моди та взуттєвого ринку, сучасному дизайну, доступній ціні. Тож у нас Ви завжди знайдете модель, яка Вас зацікавить.

Дотримання всіх вимог та стандартів, використання лише якісних натуральних матеріалів, сучасне обладнання та постійний контроль на всіх етапах виробництва – запорука нашого успіху.

Кросівки жіночі з натуральної шкіри - всесезонні (весна/осінь/літо). Виготовлені на платформі для повсякденного носіння та спорту. Зручні, комфортні, стильні, практичні. Підошва ТЕП забезпечить довговічність, а наявність підкладки та устілки з натуральної шкіри – додатковий комфорт та оптимальний внутрішній мікроклімат. Анатомічно правильна форма та товста підошва не дадуть ногам втомлюватись протягом тривалого часу. Простий та стильний дизайн, акуратне оздоблення робить їх універсальним взуттям, яке вдало доповнить Ваш повсякденний образ.

Стильні кросівки - незамінна деталь взуттєвого гардеробу кожної сучасної дівчини. Витримані у молодіжному стилі та чудово виглядають на нозі. Зручна колодка. Відмінний вибір для тих, хто цінує свій стиль та комфорт.

Характеристики моделі:

Висота підошви: 3 см;
Матеріал верху: натуральна шкіра;
Матеріал підкладки: натуральна шкіра;
Колір підошви – чорно-білий;
Модель на середню повноту стопи.

Розмірна сітка (довжина устілки):

Розмір 36 – 24 см;
Розмір 37 – 24,5 см;
Розмір 38 – 25,5 см;
Розмір 39 – 26 см;
Розмір 40 – 27 см;
Розмір 41 – 27,5 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Матеріал:
Шкіра
Матеріал: