Всі категорії
Додати товар

Бежеві кросівки жіночі з натуральної шкіри замші весняні на високій підошві зручні...

1999 грн
Опис

Кросівки жіночі натуральні замшеві шкіряні демісезонні (весна/літо/осінь) на платформі м'які повсякденні зручні комфорт міцні бежеві M.KraFVT 2142. Створювалися спеціально для повсякденного носіння. Стильні модні кросівки - незамінна деталь взуттєвого гардеробу кожної сучасної дівчини. Вони відрізняються своєю практичністю, зовнішнім виглядом і головне - комфортом! Дана модель має строгий дизайн. Витримані в молодіжному стилі і відмінно виглядають на нозі. Новинка цього року. Кежуал (Casual) — стиль з акцентом на зручність і практичність. Колодка зручна, підошва платформа. Відмінний вибір для тих, хто цінує свій стиль і комфорт.

Дане взуття відрізняється високою якістю за доступною ціною, при правильному догляді воно прослужить Вам не один сезон. Зроблене з міцних і зносостійких матеріалів. Якісні гарні легкі кросівки повністю виготовлені з натуральної шкіри та замші. У такому взутті практично не пітніють ноги. Поліуретанова підошва забезпечить довговічність, а наявність підкладки та устілки з натуральної шкіри – додатковий комфорт і оптимальний внутрішній мікроклімат. Анатомічно правильна форма і товста підошва не дадуть ногам втомлюватися протягом тривалого часу. Простий і стильний дизайн, акуратна обробка робить їх універсальним взуттям, яке вдало доповнить повсякденний образ. Вони ідеально підійдуть як для міжсезоння так і для прохолодного літа. Ці молодіжні нарядні кросівки жіночі Україна весняні осінні літні на товстій високій підошві – відмінний вибір, який подарує вашим ногам легкість і затишок, підкреслять вашу індивідуальність.

Повна оплата або післяплата за мінімальною передоплатою 100 грн., це транспортні витрати, які минуться. Комісію за післяплату оплачує покупець. Безкоштовної доставки немає! Все пересилання за рахунок покупця. Відправлення товару щодня

Країна виробник: Україна (Дніпро)
Артикул: 1360
Колір: бежево-сірий
Матеріал верху: натуральна шкіра\замша
Підкладка та устілка: натуральна шкіра
Висота платформи: 3,5-5 см
Повнота: середня
Йдуть не на широку ногу

Як правильно підібрати розмір (потрібну довжину устілки)? Найкраще заміряти не саму ногу, а довжину устілки подібної взуття (витягнути чіп і заміряти сантиметром або лінійкою), яка Вам за розміром в пору. Наприклад, якщо Ви купуєте кросівки, заміри краще зробити саме в старих кросівках і т. д.

Довжина устілки:
36р=23,5 см
37р=24 см
38р=24,5 см
39р=25,5 см
40р=26 см
41р=26,7 см

Продукція цієї взуттєвої фабрики, отримала заслужену репутацію стильною і зручною взуття хорошої якості. Завдяки своїй надійності, модному і сучасному дизайну, доступною ціною, цей український виробник завоював визнання і довіру багатьох покупців.

Дотримання всіх вимог і стандартів, використання тільки якісних натуральних матеріалів, сучасне обладнання та постійний контроль на всіх етапах виробництва – запорука їх успіху.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 39
  • 36
  • 37
  • 38
  • 40
  • 41
Матеріал:
Шкіра Замша
Матеріал:
Принт:
Без принту

Схожі товари