Всі категорії
Додати товар

Жіночі тапочки inblu на танкетці ca 12x бордо

450 грн
Опис

Комфортні жіночі капці фірми Inblu. Верх – щільний текстиль, зносостійка танкетка із поліуретану висотою 3,5 см. Анатомічна підошва створює комфорт вашим ногам.

(!) Є розміри 36-38 р.(див.на фото), зокрема:
- Мод. CA-12X (червоні та вишневі з вишивкою/сірі з вишивкою), розміри 36,37 - див. на фото - 1-5
- Мод. СА-MIX (синього кольору), розміри 36,37,38 мають різні принти моделі з вишивкою та зі стразами – див. на фото 6-10
(!) Розміри устілки в сантиметрах:
36 – 23 см
37 – 23.5 см
38 – 24 см

Уважно звіряйте виміри устілки з Вашим виміром стопи. Тапки не вузькі для середньої повноти стопи.
(!) Ціна в оголошенні вказана за одну пару тапок. У разі зацікавленості прошу в повідомленні вказувати модель, що сподобалася, і відповідний розмір.

Бренд Inblu відомий бренд не лише в Україні, а й у багатьох європейських країнах. Зарекомендував себе на ринку як якісне натуральне взуття. У цих моделей верх з якісного текстилю та прилита поліуретанова підошва, що робить ці тапки дуже міцними та зносостійкими. Тапки мають невисоку танкетку, що дозволяє розвантажити жіночі ніжки після робочого дня. Волстяна основа не ширяє стопи, повітря вільно проходить крізь нього. Також ці капці не вимагають особливого догляду, за бажанням їх можна випрати в пральній машинці.

По Україні відправка здійснюється службами доставки за допомогою послуги ОЛХ-доставка або післяплатою за умови перерахування невеликої передоплати, що покриває доставку товару в обидві сторони (решта при отриманні). По Києву (Мінський масив) або Ніжину можливий самовивіз.
Також прошу дивитися інші мої оголошення, знайдете багато корисних та недорогих речей.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Синій
Розмір:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Категорії:
Матеріал:
Поліуретан Текстиль
Принт:
Абстракція