Все категории
Добавить товар

Красивий стильний легкий шарф, шаль від tcm tchibo (чібо), німеччина

75 грн
Описание

Красивий легкий шарф, шаль від tcm Tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (2111).

**************************
довжина приблизно - 205 см*100 см
**************************
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Дана модель - це приємна і м'яка ткана тканина, яка змушує вас відчувати себе дійсно добре і затишно. Ця приємна на дотик м'яка тканина виконана зі світлого віскозного матеріалу з відкритими крайками по краях і декоративною обробкою блискітками, що по-справжньому привертає увагу.

-Приємно м'яке і легке віскозне якість

-З відкритими крайками по краях і декоративною обробкою блискітками

-Перевірити на шкідливі речовини - зовнішніми, акредитованими інститутами.

Колір: м'ятний.

Склад: 100% віскоза.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!

____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Вискоза
Сезон:
Лето Осень Весна

Похожие товары