Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Этот товар уже продан, но есть много похожих

Стильный женский рюкзак

300 грн
Описание

Стильні жіночі рюкзаки TOM&ROSE🔥🔥🔥

У хаосі звуків народжується музична гармонія, в буянні фарб - прекрасна картина, в змішаному стилі - ідеальний аксесуар. Саме так з'явився рюкзак TOM&ROSE.
В умовах шаленого темпу великого міста, ця здатність робить його незамінною річчю: що б ви не наділи вранці, він впишеться в look, і вам не доведеться витрачати час на вибір відповідної сумочки.

Функціональність цього рюкзака здатна конкурувати з самими, здавалося б, практичними моделями. TOM&ROSE затягується на міцний шнурок і закривається клапаном, з надійною металевою застібкою.
Невеликі рюкзачки набагато більш зручні в міській суєті, ніж сумки або портфелі. Вони досить просторі, щоб вмістити потрібні протягом дня речі, при цьому виглядають дуже акуратно.

Стильна жіноча модель рюкзака стане ідеальним балансом між суворим офісним і практичним міським стилем. Елегантний мінімалістичний дизайн міського рюкзака підійде для повсякденного використання або для більш важливих випадків.
Особливості жіночого рюкзака :
Зовнішній шар – штучна PU шкіра складається з трьох шарів:
Міцний, зносостійкий матеріал;
Екологічно чистий поліуретан, надає матеріалу стійкість до вологи і перепадів температур.
Еко-шкіра більш стійка до зовнішніх впливів, ніж натуральна: не тріскається і не дерев'яніє на морозі, не розтягується в спеку, стійка до зношування.
Зовнішній клапан рюкзака має не тільки декоративну, але і захисну функцію, оберігаючи внутрішнє відділення від недоброзичливців у транспорті.
в наявності дві моделі:
пудровий рюкзак (30*27 см)
чорний рюкзак (35*30 см)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
olakobyfa
olakobyfa
Лозовая
60% выполненных заказов
Была