Все категории
Добавить товар

Жіночий рюкзак sambag dali bpo білий

950 грн
Описание

Рюкзак колекції Dali створений для потреб міста: прогулянок, роботи, навчання, спортзалу, урбан подорожей, весняного та літнього відпочинку. Компактний та функціональний помічник виглядає не масивно і поміщає необхідне на кожен день.

✅ Характеристики:

— Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.

— Підкладка. Тканина оксфорд середньої щільності. Матеріал міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.

— Фурнітура. Блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Рамки і регулятори шлейок металеві.

— Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюються.

— Функціоналість. Ззовні рюкзака один малий карман спереду на блискавці. Два відкритих кармана по бокам. Карман на блискавці по спинці. Всередині основного відділення великий карман по спинці на гаджет, офісні документи, тощо. Також два малих кармани з іншого боку, один з яких на блискавці. Для прикладу, окремо в рюкзак може поміститись спортивне взуття, пляшка 1,5 літра, невеликий зонтик, малий ноутбук до 12 дюймів, кейс для продуктів, літня курточка.

📐Розмір: 35*25*14.

🏷️ Рюкзаки доступні у всіх кольорах: Жовтий, чорний, білий, блакитний, бордо, зелений

🚚 Відправляємо: Нова Пошта, УкрПошта, Джастін (безпечна угода, оплата на картку або поштою)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
illia_pl
BuyLux
Супер-продавец
Днепр
76% выполненных заказов
Был

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?