Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Стильная, удобная, модная сумка

420 грн -3% 410 грн
Описание

Оригінальна сумка з трьома відділеннями представлена українським брендом ТМ "Lucherino". Красива ззовні та зручна всередині.
Модель виготовляється зі шкірозамінника високої якості, а тому за зносостійкіть не варто хвилюватись. Красива текстура шкірозамінника надає більшої привабливості виробу.

Сумочка з трьома відділеннями, центральне зачиняється на блискавку, а бокові на приховану магнітну застібку. А це означає, що сумочку можна носити будь-якою стороною. Надійна фурнітура вказує на довготривале використання. Напівтовсте дно триматиме форму сумки, а металеві ніжки захищатимуть від пошкоджень.

Підкладка при пошитті використовується з цупкої текстильної тканини. Додаткові кишеньки для мобільного телефону, дрібничок та потайна врізна кишеня на застібці знаходяться в середньому відділі.

Одна коротка ручка дозволить елегантно носити сумку в руці, а вкомплектований ремінець, з можливістю регулювання потрібної довжини, полегшить транспортування через плече.

Чудовий варіант в якому гармонійно поєднується стиль та зручність. Така сумка універсально підходить з будь-яким комплектом одягу...

Ширина 11
Довжина 25
Висота 23
Ширина дна 14

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Металл
Продавец
milochka1268
milochka1268
Енакиево
Была