Все категории
Добавить товар

Еко торбинка сумка авоська

340 грн
Описание

Вітаю тебе, прекрасна україночко (чудовий українець), на моїй сторінці в Шафі!
В цей важкий період для нас всіх ми продовжуємо працювати і дуже вдячні за кожне Ваше замовлення! Це дозволяє триматись нашій майстерні на плаву, сплачувати податки та допомагати нашим захисникам благодійними внесками. Вважаємо, що зараз кожен на своєму місці має робити все можливе заради перемоги!!!
Наша майстерня знаходиться в Харкові і поки Нова Пошта буде працювати, ми будемо відправляти Ваші замовлення. Але зверніть увагу - відправки будуть не кожен день і терміни доставки зараз непередбачувані. Тому ми відправляємо посилки ПІСЛЯПЛАТОЮ (Ви платите тільки, коли отримали товар).
Ми розуміємо, що одяг зараз не найнеобхідніша річ, але хочемо звернути Вашу увагу на те, що наші светрики, кофти та інші речі виконані із дійсно якісних матеріалів і будуть служити Вам не один рік, тому це гарне капіталовкладення :)
Також поки ми маємо запас пряжі ми будемо приймати індивідуальні замовлення по ціні звичайних речей.
Дякуємо за замовлення! Тримаймося та віримо в перемогу!
Слава Україні! 💛💙
Трендова еко сумка - шопер з натурального льону! Ця торбинка виконана зі 100% натурального льону. Сумка вмістка та зручна, чудовий варіант на пляж, для шопінгу (витримує навантаження до 6 кг), чи просто як класне доповнення літнього образу (пасує ідеально до стилю кежуал). Для зручності зберігання дрібних предметів (ключи, телефон, картки, гроші тощо) в комплекті до сумки йде міні торбинка на шнурочку; її також можна носити окремо. Довжину ручок можна регулювати, максимальна довжина 120 см.
Ширина сумки 50 см, висота 35 см.
Розмір міні торбинки 15х20 см
Ця сумка представлена в 5 відтінках:
Блакитна, жовта, темно-червона, бежева, зелений морський.
Дивіться всі мої оголошення, великий вибір в'язаного жіночого одягу та аксесуарів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Бордовый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Текстиль
Продавец
pnvhandmade
PNVfashion
Супер-продавец
Харьков
96% выполненных заказов
Была

Похожие товары