Все категории
Добавить товар

Сумка спортивна з відділом для взуття та відділом для мокрих речей

490 грн -11% 440 грн
Описание

Сумка спортивна з відділом для взуття та відділом для мокрих речей
Легка та міцна тканина; велике вентильоване відділення для взуття, ваш одяг завжди залишиться чистим і навіть брудне взуття його не забруднює. Також є спеціальне відділення для мокрих речей, куди можна покласти речі після відвідування басейну, сауни, душу. Наприклад купальник, плавки, мокрий рушник тепер лежатимуть у спеціальному непромокаємому та герметичному відділі і не потрібно переживати, що інші речі намокнуть. Містке основне відділення; Бічні відділення; Передня кишеня на блискавці; Регульований ремінець через плече; Ручки для перенесення

Фурнітура не лише якісна, а й гарна. Неймовірно стильно і сучасно виглядає золотистий глянсовий колір у поєднанні з рожевим матовим. До того ж завдяки особливому покриттю цей відтінок не зітреться, не зникне і максимально довго збереже свій первісний вигляд. Металеві частини забезпечують довгий термін служби цієї моделі, а міцні рівні шви – цілісність самої сумки та збереження її вмісту.

І не просто в руки чи на плече, а прикріпіть її до валізи. Тут передбачено спеціальне кріплення – широкий ремінь, за допомогою якого спортивна сумка міцно закріпиться на ручці валізи і вам залишиться лише везти її на коліщатках. Причому в поїзді чи літаку вона знову буде з вами, т.к. вам не доведеться здавати її до багажного відділення, а все потрібне буде завжди у легкій доступності.

Ця сумка для фітнесу, спорту чи подорожей виготовлена ​​з високоякісної водостійкої поліефірної тканини, яка здатна витримати будь-які навантаження та випробування. Щільний матеріал не рватиметься, розходитися по швах за рахунок міцної структури. Водовідштовхувальні властивості забезпечать сухість вмісту за будь-яких умов – краплі води просто не зможуть проникати всередину і не залишать розлучень.

Об'єм: 40 л.

Вага: 750 грам.

Розмір: 27 см х 25 см х 45 см.

Матеріал: нейлон.

Кольора: Чорний, Розовий, Фіолетовий, Бірюзовий

При необхідності зробимо додаткові фото і відповімо на питання, що Вас цікавлять.

Звертайтесь, будемо раді Вам!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары