Все категории
Добавить товар

Слейв - браслет на ногу з рожевими перлами ′перлинний полон′

345 грн
Описание

Вишуканий слейв - браслет на ногу ручної роботи з натуральними прісноводними перлами бежево-рожевого кольору гарної якості на фурнітурі з нержавіючої сталі. Нержавіюча сталь не викличе алергію, не потемніє, не облізе і дозволить прикрасі довгі роки тішити свою власницю. Підійде на розмір ноги 37-39, довжина браслета навколо щиколотки 23-27 см, можлива зміна. Ідеальна прикраса для весільної церемонії на березі моря чи океану! Нержавіюча сталь добре витримує солону морську воду. Ціна за один браслет, але є можливість замовити два однакові браслети на обидві ноги. Є подібні браслети з білими та ліловими перлами.

У моєму магазині є сережки, обідок, браслет, кольє, гребінь гілочка з рожевих перлів, можна підібрати ексклюзивний комплект для створення незабутнього весільного, і не тільки образу.

За однією з версій про походження назви браслета, вона походить від англійського слова "slave", що означає "раб" або "підпорядковуватися". Та й сам браслет нагадує витончені пута. Подібні браслети є обов'язковою прикрасою індійської нареченої, яку вона одягає на час весільної церемонії.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Медицинская сталь Натуральный камень

Похожие товары