Все категории
Добавить товар

✨🐵 браслет фенечка натуральний камінь "лабрадорит" з іризацією

200 грн
Описание

В✨🐵 Браслет фенечка на затяжках зі вставкою натурального каміння лабрадоріт сірого кольору з гарною іризацією блакитного та жовтого кольору. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього браслета, щоб побачити всю його красу.

Увага в продажу є подібні браслети з іншими натуральними каміннями - зелений авантюрин, флюоріт, аметист, полуничний кварц та інші.✨🐵

Розмір: розмір намистин - 0,5-1,5 см, на обхват руки від 16 до 21 см

Склад:
натуральний камінь лабрадоріт, текстиль

🧙‍♂️👆 Містична сила лабрадориту наділяє можливістю досягти того, що здавалося раніше недосяжним. Камінь є джерелом пробудження прихованих талантів, що не використовуються. Він допомагає виявити та розвинути дрімучі навички, коли це особливо необхідно. Крім розкриття латентних, внутрішніх можливостей, мінерал приваблює нові, що раніше не доступні вміння. Езотерики вважають лабрадорит підсилювачем дару передбачення та езотеричних здібностей. Самоцвіт часто застосовується для медитації, завдяки здібностям розширювати свідомість та підживлювати її енергією. Крім того, використання лабрадориту захищає від небажаних енергетичних витоків і зміцнює духовну силу.

Це безцінний помічник тих, хто шукає, думають людей, схильних планувати майбутні вчинки та аналізувати минулі, роблячи необхідні висновки. Самоцвіт у рази збільшує інтуїцію, запускає механізм оцінки обставин та прийняття правильних рішень. Сприяє правильному розумінню повідомлень, що йдуть від підсвідомості. Саме завдяки цьому камінь проганяє сумніви, страхи, невпевненість перед і в момент здійснення дії. Також використання мінералу допомагає впоратися зі старими, пригнічуючими спогадами, розчаруваннями та емоційним сміттям.

Лабрадорит відмінний оберіг, що покровительствує для всього будинку і всіх його мешканців. Він надійно блокує атаки темних сил та потоки деструктивної енергії будь-якого походження. Для отримання максимальної магічної віддачі тримати його варто на відкритому місці, бажано посередині приміщення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Серый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Натуральный камень Текстиль

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?